Schilderijen van Tonny Strik en Bojan Gurbaj

Met ingang van maandag 6 mei is er weer een nieuwe expositie met een twintigtal originele schilderijen in de galerie van GJB Art & Frames in Beneden Leeuwen. Deze keer met werk van Tonny Strik, beeldend kunstenaar uit Kerk-Avezaath en Bojan Gurbaj een autodidacte kunstenaar uit Rotterdam. De expositie duurt tot en met vrijdag 12 juli in de galerie aan de Onderstal in Beneden Leeuwen. Gratis toegang. Op werkdagen geopend van 9.00 t/m 16.00 uur.

Abstract

Het werk van beeldend kunstenaar Tonny Strik is vaak abstract. Ze gaat gevoelsmatig aan de slag – vaak zonder een vooropgesteld plan. Ze laat zich leiden door het creatieve proces. Tonny werkt graag met acryl, omdat deze verfsoort perfect aansluit op haar manier van werken. Daarnaast tekent en schildert zij portretten.

Bojan Gurbaj woont en werkt in Rotterdam. Als kind is hij al gek op tekenen. Eind 2007 pakt hij zijn passie voor tekenen weer op en enkele jaren later begint hij met schilderen. Hij volgt lessen realistische schildertechnieken bij kunstenaar Robert Daalmeijer.

Hij schildert vooral realistische stillevens met groenten en fruit, snoep en andere lekkernijen, maar ook bloemen en andere voorwerpen uit het dagelijks leven. Hij wil de schoonheid van deze objecten op de kijker overbrengen. Kenmerkend zijn de eenvoudige composities gecombineerd met heldere, levendige kleuren. Af en toe schildert hij portretten.

Een fraai schilderij of een dierbare foto verdient een passende omlijsting. Ook dan bent u bij GJB aan het juiste adres. Tijdens uw bezoek ontdekt u meer!

Tonny Strik - abstract
Bojan Gurbaj - gebakje
Persoonlijk &
Deskundig advies
Flexibiliteit in
aanschaf & budget
Werkdagen geopend van
9-16 uur en op afspraak.
Goede
bereikbaarheid

Interesse?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op.