Schilderijen Ricky Damen

Vanaf maandag 26 februari 2024 kunt u bij GJB weer genieten van een nieuwe expositie. Met originele schilderijen van Ricky Damen. Ze heeft haar opleiding gevolgd aan de Gemeentelijke Academie voor Schone Kunsten in Arendonk.

Het werk is kleurrijk en heeft een grote zeggingskracht, ook door de technieken die ze gebruikt. De natuur in binnen- en buitenland is een onuitputtelijke inspiratiebron. In Kenia schildert ze olifanten, en in Brabant een slootkant in Someren. Ze schildert ook bloemen in sfeervolle stillevens. Laag na laag bouwt ze haar schilderijen op, soms ook in abstracte composities.

Ricky Damen Archieven – GJB Art & Frames (gjb-art.nl)

Henry Brand en Jochem de Graaf

Behalve schilderijen van Ricky Damen ziet u ook origineel werk van Henry Brand en Jochem de Graaf. Hij schildert tulpen, klaprozen, anemonen en zonnebloemen. Jochem houdt van warme kleuren. Kenmerkend is de subtiele dieptewerking door het reliëf dat hij trefzeker toepast.

Henry Brand woont en werkt in Noord-Holland. Zijn impressionistische stadsgezichten en bloemstillevens zijn prachtig. Hij gebruikt acryl en/of olieverf en brengt dit aan met een paletmes. Hij schildert graag met aardetinten zoals oker en mosgroen.

Jochem de Graaf Archieven – GJB Art & Frames (gjb-art.nl)

Henri Brand Archieven – GJB Art & Frames (gjb-art.nl)

 

Alle circa twintig schilderijen op deze expositie zijn fraai ingelijst door de vakmensen van GJB. De expositie duurt tot eind april 2024. U bent van harte welkom in onze galerie op werkdagen geopend van 9.00 t/m 16.00 uur. Gratis toegang.

GJB Art & Frames, de Onderstal 1, Beneden Leeuwen.

Persoonlijk &
Deskundig advies
Flexibiliteit in
aanschaf & budget
Werkdagen geopend van
9-16 uur en op afspraak.
Goede
bereikbaarheid

Interesse?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op.