Rondleiding en Workshops

Rondleiding

Van een houten profiel naar een hoogwaardige lijst.

Heeft u altijd al willen weten hoe een baroklijst of een over-de-hoek- verwerkte lijst gemaakt wordt? Wij leggen het u graag uit.
We beginnen met een kop koffie / thee en iets lekkers boven in de galerie. Daar start ook ons verhaal. We leggen uit hoe het proces verloopt van het verwerken van een houten profiel naar een over-de- hoek verwerkte lijst. Ook vertellen we u hoe de lijsten gekleurd worden. We laten het vergulden van een lijst zien en leggen uit hoe er ornamenten gemaakt worden en op een lijst worden verwerkt.
Daarna nemen we u mee naar het atelier. We laten u zien hoe met veel liefde en aandacht de producten worden verwerkt zodat de lijst perfect bij het kunstwerk past.
We nemen u mee langs het gehele proces, maar vertellen u ook graag over de geschiedenis van GJB art & frames. Natuurlijk is er gelegenheid om vragen te stellen aan onze professionals in het atelier.
Aan het einde van de rondleiding is er volop gelegenheid om rond te kijken in onze galerie. In de galerie kunt u de lijsten rondom de kunstwerken zien. We hebben kunst in grote verscheidenheid, van figuratief tot abstract, van groot tot klein van schilderij tot giclée, van beeld tot sculptuur.

Kosten rondleiding: € 7,50 per persoon minimaal 8 personen.

 

Workshops

Beschilder samen met vrienden, familie of collega´s zelf een olifant met uw eigen ontwerp en steun het goede doel!

Let’s paint a brighter future.

Hét geschenk voor een olifantenliefhebber maar ook voor mensen die houden van iets bijzonders.

Wat gaat u doen?

Na de uitleg krijgt iedereen een olifant van giethars in het wit, waarop geschilderd kan worden. Daarna krijgt u al het benodigde materiaal, zoals verschillende soorten penselen en acrylverven. Vervolgens gaat u onder begeleiding uw eigen meesterwerk maken. De olifant wordt na drogen gelakt, zodat het een mooie afwerking krijgt. Aansluitend kunt u ook de galerie bezoeken, waar nog meer olifanten van de Elephant parade te zien en te koop zijn.

Wat zijn de kosten?

We hebben olifanten in 3 maten:

10cm olifant prijs: €45,- pp

15cm olifant prijs: €50,- pp

20cm olifant prijs: €60,-pp

Op welke tijden wordt de workshop gegeven?

De workshop duurt ongeveer 2,5 uur incl. een kopje koffie/thee. De workshops worden gegeven op vrijdag of zaterdag of in overleg. Enthousiast? Bel of mail ons, zodat we een datum en een exacte tijd kunnen inplannen.

Klik hier voor de collectie Elephant parade: Elephant Parade Archieven – GJB Art & Frames (gjb-art.nl)

Het verhaal van de Elephant parade

Het doel van Elephant Parade is om aandacht te vragen voor de bescherming en het behoud van de Aziatische olifant. De Elephant Parade is een initiatief van vader en zoon Marc en Mike Spits. Zij kwamen in 2006 op vakantie in Thailand terecht bij een olifantenziekenhuis dat geen geld had om uit te breiden. Een van de patiënten was Moscha, een zwaargewonde babyolifant die haar onderbeen had verloren toen ze op een landmijn stapte. Dat was het moment waarop Spits niet alleen een cheque wilde uitschrijven maar ook iets structureels wilde doen om de Aziatische olifant een toekomst te bieden.

Persoonlijk &
Deskundig advies
Flexibiliteit in
aanschaf & budget
Werkdagen geopend van
9-16 uur en op afspraak.
Goede
bereikbaarheid

Interesse?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op.