Rondleiding bij GJB Art&Frames

Van een houten profiel naar een hoogwaardige lijst.
Heeft u altijd al willen weten hoe een baroklijst of een over-de-hoek- verwerkte lijst gemaakt wordt? Wij leggen het u graag uit.
We beginnen met een kop koffie / thee en iets lekkers boven in de galerie. Daar start ook ons verhaal. We leggen uit hoe het proces verloopt van het verwerken van een houten profiel naar een over-de- hoek verwerkte lijst. Ook vertellen we u hoe de lijsten gekleurd worden. We laten het vergulden van een lijst zien en leggen uit hoe er ornamenten gemaakt worden en op een lijst worden verwerkt.
Daarna nemen we u mee naar het atelier. We laten u zien hoe met veel liefde en aandacht de producten worden verwerkt zodat de lijst perfect bij het kunstwerk past.
We nemen u mee langs het gehele proces, maar vertellen u ook graag over de geschiedenis van GJB art & frames. Natuurlijk is er gelegenheid om vragen te stellen aan onze professionals in het atelier.
Aan het einde van de rondleiding is er volop gelegenheid om rond te kijken in onze galerie. In de galerie kunt u de lijsten rondom de kunstwerken zien. We hebben kunst in grote verscheidenheid, van figuratief tot abstract, van groot tot klein van schilderij tot giclée, van beeld tot sculptuur.

Kosten rondleiding: 5 euro per persoon minimaal 8 personen.

Persoonlijk &
Deskundig advies
Flexibiliteit in
aanschaf & budget
Werkdagen geopend van
9-16 uur en op afspraak.
Goede
bereikbaarheid

Interesse?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op.